Hopp til innhold
RV4 Roa - Gran grense

Inkludering og mangfold

Hos Hæhre er vi overbevist om at mangfold og inkludering er nøkkelen til innovasjon og fremgang. Vi ønsker et arbeidsmiljø der alle, uansett bakgrunn, føler seg velkomne og verdsatt. Gjennom en inkluderende kultur skaper vi et fellesskap der ulikheter sees på som en styrke, og hvor det er plass til både personlig og profesjonell vekst.

Menneskene våre

Vi har ansatte i alle aldre, fra ulike kulturer, regioner og med forskjellig livserfaring, noe som beriker vårt arbeidsmiljø og gir oss nye perspektiver. Dette mangfoldet styrker vår evne til å møte komplekse utfordringer og å levere kvalitet i våre prosjekter. Hos oss skal alle ha muligheten til å bidra med sitt unike perspektiv og sin kompetanse.

Tilrettelegging for alle livets faser

Hos Hæhre jobber vi aktivt for å sikre at alle føler seg inkludert. Vi tilbyr støtte og tilrettelegging gjennom alle livsfaser, slik at våre ansatte kan utvikle seg både personlig og profesjonelt. Våre verdier – åpenhet, samarbeid og kompetanse – er fundamentet for den kulturen vi bygger sammen.

Fellesskap og trivsel

Vi tror på styrken i et godt fellesskap. Våre medarbeidere er ikke bare kolleger, men også en del av et større samfunn som støtter hverandre i både små og store utfordringer. Gjennom ulike aktiviteter og trivselstiltak skaper vi et miljø hvor hver enkelt føler seg verdsatt og ivaretatt.

Vi i Hæhre

38

Snittalder

150

Ansatt i over 20 år

10

Prosentandel kvinnelige ansatte

10

Prosentandel lærlinger

ARP - likestilling og null toleranse for diskriminering.

Hæhre er forpliktet til å sikre et arbeidsmiljø der alle ansatte, uavhengig av kjønn, alder, etnisitet, religion eller annen bakgrunn, blir behandlet med respekt og likeverd.

Som en del av vårt ansvar følger vi aktivitets- og redegjørelsesplikten, noe som innebærer at vi regelmessig vurderer hvordan vi oppfyller kravene til likestilling og antidiskriminering. Hæhre rapporterer årlig om status for likestilling og mangfold, og vi legger stor vekt på å være transparente i hvordan vi håndterer disse viktige spørsmålene. Gjennom dette arbeidet sikrer vi at alle ansatte har like muligheter til utvikling og karriere, og at vår arbeidskultur er preget av rettferdighet og likeverd.

Diversitas

Diverstas er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsbransjen.

Hæhre ble gjennom morselskapet Infra Group partnere i Diverstas i 2023. Diverstas er en møteplass for bransjen hvor målet er å øke bransjens attraktivitet, og gjennom arbeidet bidra til å skape holdningsendring og kompetansevekst i årene som kommer.

Vi oppfordrer våre samarbeidspartnere til å bli medlem i nettverket.